We hebben een nieuwe website

Gepubliceerd op 7 december 2020 om 10:20

Het heeft even geduurd, de vorige versie is in basis al bijna 8 jaar geleden gemaakt, maar onze nieuwe website is nu echt live!

De nieuwe website heeft een aantal voordelen. Je kunt nu bijvoorbeeld direct een feestje of activiteit boeken en betalen. Je bent dan verzekerd van een plekje. Makkelijker voor jullie en ons!

In deze Coronatijd is het aanbod niet zo groot als jullie gewend zijn. Vooral vakantieactiviteiten, kinderfeestjes en sets verhuren doen we momenteel, en heel veel werk op de achtergrond. Maar we willen gauw weer meer mogelijkheden aanbieden. Op dagen zonder feestjes bijvoorbeeld extra workshops geven. De LEGO Club weer activeren. En hopelijk snel, als dat weer mag, activiteiten voor volwassenen.

De verhuur sectie wordt ook nog aangepast zodat de beschikbare sets met prijs als product zijn te bestellen. Maar ook LEGO verhuur in verschillende varianten voor een feestje thuis.

En binnenkort gaan we ook zaken verkopen: een thuisfeestversierset, losse afscheidskadootjes, sets die we niet meer nodig hebben of andere LEGO-zaken.

p.s. met dank aan de goede zorgen van Hotel Kruller in Otterlo waar we de laatste dagen ondergedoken zaten om de site af te maken. En natuurlijk heel veel dank aan Wim, Anne, Vanessa, Marjolijn en Milja voor hun hulp en steun.

Zo zag de site er vroeger uit...