Dinsdagmiddag LEGO-club

De dinsdagmiddag LEGO-club is een club voor kinderen van 6 tot 12 jaar die niets liever doen dan met LEGO bouwen. Iedere schoolweek komen de kinderen in een redelijk vaste samenstelling samen. Zo maken ze LEGO vriendjes terwijl ze met hun favoriete hobby bezig zijn: Leren en ontdekken met LEGO blokjes. We proberen hun fantasie te prikkelen, doorzettingsvermogen te kweken, fouten maken en weer opnieuw doen en natuurlijk de sociale interactie in een veilige omgeving.

 

Wat gaan we dan precies doen?

Bouwen natuurlijk. En dat kan heel divers zijn. Een gezamenlijke opdracht zoals we bij onze LEGO Masters kampen doen. Vrijbouwen en je eigen creaties maken, een set bouwen of een robot bouwen/programmeren.

Maar ook een LEGO spelletje spelen, die je misschien eerst nog even gebouwd hebt. Of even rustig een van de LEGO boeken doorbladeren op zoek naar nog meer inspiratie. Natuurlijk kan niet altijd alles tegelijk, maar we houden goed rekening met de wensen van de deelnemers.

 

Eten en drinken

Halverwege de middag pauzeren we met fruit en iets lekkers. Er is water of limonade om te drinken.

 

Begeleiding

De begeleiding van de maandagmiddag club is in handen van Ellen.

 

Kosten

Losse deelname aan de club kost € 10,- per uur. Bij deelname voor een half schooljaar krijg je 20% korting en komt het uit op € 8,- per uur.

 

Interesse?

Voor dit lopende schooljaar zit de dinsdagmiddag LEGO-club bijna vol. Er is nog wel plek bij onze maandagmiddag LEGO-club. Vul bij interesse het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact op.