LEGO Kamp

We organiseren tijdens de langere vakanties kampweken waar de kinderen in een vaste groep samen bouwen en leren. Tijdens zo’n kampweek (zonder overnachtingen) gaan de kinderen op onze eigen locatie in Delft iedere dag aan de slag met een speciaal thema. We ontwerpen, bouwen, experimenteren, leren, falen en proberen opnieuw. Natuurlijk is er ook ruimte om lekker te spelen.

 

Aankomende activiteiten

 

We organiseren door het jaar heen drie verschillende thema kampen:

LEGO Master kamp

Met heel veel opdrachten en heel veel soorten LEGO maken we net zoveel mooie bouwwerken. We kijken naar bouwtechnieken en bouwstijlen en leren van elkaars bouwwerken.

Dit kamp is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Een vierdaags kamp kost € 310,-

Robotica kamp

Tijdens dit kamp draait alles om robots. We kijken naar en programmeren al gebouwde robots. Maar ook gaan we onze eigen robot ontwerpen, bouwen én programmeren. Dit kamp wordt geleid door Ellen Pennings, al jaren de robotica expert van de Bonte Bouwplaats.

Dit kamp is geschikt voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Een vierdaags kamp kost € 310,-

Stop Motion kamp

Leer tijdens dit kamp je eigen Stop Motion filmpje maken met LEGO. Stap voor stap bekijken we de technieken en effecten. En werken aan een goed verhaal. Aan het eind van het kamp heb je een zelfgemaakt filmpje! Dit kamp wordt geleid door Vanessa Ouwerling-Heel.

Dit kamp is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Een vierdaags kamp kost € 310,-