LEGO Kamp

We organiseren tijdens de langere vakanties kampweken waar de kinderen in een vaste groep samen bouwen en leren. Tijdens zo’n kampweek (zonder overnachtingen) gaan de kinderen op onze eigen locatie in Delft iedere dag aan de slag met een speciaal thema. We ontwerpen, bouwen, experimenteren, leren, falen en proberen opnieuw. Natuurlijk is er ook ruimte om lekker te spelen. We organiseren door het jaar heen verschillende thema kampen.

Voor de meivakantie zijn alleen nog losse dagen te boeken. Voor de zomervakantie komen de losse dagen binnenkort online.

Aankomende activiteiten

LEGO MASTER kamp

 

Waarschijnlijk heeft iedere LEGO fan het programma LEGO Masters op tv gezien. Hier bij de Bonte Bouwplaats doen we al jaren vergelijkbare opdrachten tijdens feestjes en workshops. Tijdens onze LEGO Master activiteiten proberen we iedere keer een andere activiteit aan te bieden. In groepjes of alleen gaan de kinderen aan de slag met de bouwopdrachten. Iedere keer met een andere collectie aan blokjes zodat de kinderen telkens uitgedaagd worden om weer iets nieuws te proberen.

Met heel veel opdrachten en heel veel soorten LEGO maken we net zoveel mooie bouwwerken. We kijken naar bouwtechnieken en bouwstijlen en leren van elkaars bouwwerken.

Dit kamp is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Er zijn ook losse dagen te boeken

 

Robotica kamp

Tijdens dit kamp draait alles om robots. We kijken naar en programmeren al gebouwde robots. Maar ook gaan we onze eigen robot ontwerpen, bouwen én programmeren. Dit kamp wordt geleid door Ellen Pennings, al jaren de robotica expert van de Bonte Bouwplaats.

Dit kamp is geschikt voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Voor het Robotica kamp zijn geen losse dagen te boeken.