Verhuizen! Maar eerst verbouwen.

Gepubliceerd op 11 december 2018 om 11:32

We gaan verhuizen. En oh wat hebben we er zin in!

Met een valse start en vervolgens een tijdelijke tussenstop op de Westvest zijn we nu op weg naar een eigen plek in Delft waar we de komende jaren blijven zitten. De locatie hiervan is Oosteinde 183 in Delft. Voor de kenners, het is 270 meter lopen naar A-Tembo, een mooie plek dus!

Deze voormalige garage/antiekhandel/aannemersruimte gaan we ombouwen naar een gave plek voor al onze bontgekleurde blokjes. Met een apart Robotlab, een keuken om gezellig wat te eten of een koekje te versieren, én een grote workshopruimte met uitzicht via de Harmenkokslaan naar het Rijn-Schiekanaal. En in potentie is er nog een grote ruimte te creëren, maar dat wordt fase 2.0.

Op deze plek gaan we nog veel meer leuke, nieuwe activiteiten ontwikkelen. Bedrijfsuitjes met Mindstorms robots, een LEGO artist in residence, heidagen of LEGO Serious Play trainingen, hele schoolklassen voor een architectuur of techniekuitje, of juist dat ene kind dat we gaan coachen met LEGO als middel, reguliere Clubs na schooltijd of dagenlang bouwen aan dat grote bouwwerk. Alles is mogelijk.

Voor we alle dozen met LEGO verhuizen wordt er nog wel het een en ander opgeknapt. Wil je daarbij helpen, en dat wordt erg op prijs gesteld, neem dan even contact op met Ellen en laat je Karma puntensaldo stijgen. Schilderen, vloeren leggen, verhuizen, er is altijd wel wat te doen.

 

[edit 11-2-2019]
De nieuwe zandcementvloer in de hoofdruimte mag nog even rustig drogen. De overige ruimtes naderen voltooiing. Begin maart gaan we voorzichtig starten met activiteiten in ons Robotlab. En we hopen dat we rond 1 april 2019 helemaal over zijn.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.