Minecraft

Is jouw kind groot Minecraft fan? En wil je hem of haar weg van het beeldscherm hebben en met lekker veel blokjes en anderen samen laten bouwen? Dat kan met onze 3 uur durende Minecraft workshop. Er is een grote berg met Minecraft LEGO aanwezig waar de mooiste bouwwerken mee te maken zijn. Met mijn-karretjes over de rails door je zelfgebouwde mijn razen. Een huisje voor Steve maken, met plek voor de diertjes, grondstoffen, oven en crafting table, monsters etc. Alle Minecraft elementen komen in de LEGO terug.

We hebben meer dan 50 setjes LEGO Minecraft bij elkaar gevoegd, en toen nog veel meer blokjes erbij. Zodat iedereen ruim voldoende heeft om mee te bouwen. En is er niet genoeg? Dan snorren we gewoon nog veel meer geschikte blokjes op.

Aankomende activiteiten

Update 15 december: Vanaf heden tot in ieder geval 19 januari 2021 zijn wij gesloten voor  kinderfeestjes en vakantieactiviteiten. Wat wel mag is een set huren en afhalen voor de kerstvakantie. Heb je al ingeschreven en betaald? Dan krijg je zsm je geld teruggestort!